Pražská pečeně - Recepty

Odhlášení
Košík
Přejít na obsah

Pražská pečeně

Recepty > Hovězí maso
                        5 porcí

Suroviny:



  V opláchnutém podlouhlém dílu hovězího masa prořízneme uprostřed otvor (kapsu), který naplníme směsí míchaných vajíček, salámu a hrášku. Otvor v kapse uzavřeme špejlí nebo ocelovou jehlou. Maso osolíme, opepříme.  Oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli osmažíme na tuku do růžova. Maso (naplněnou kapsu) v základu opečeme, zalijeme vlažnou vodou a dusíme, popř. pečeme v troubě do měkka. Průběžně maso podléváme, obracíme, přeléváme výpekem. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a rozmícháme. Necháme provařit a přecedíme. Nakonec ochutíme a krátce povaříme. Maso porcujeme tak, aby byla v nákroji vidět náplň.

Vhodné přílohy:
- brambory
- rýže
- těstoviny
- zeleninové saláty
Recepty

MIRPA s.r.o.
Velké Pavlovice



Dobrou chuť
Návrat na obsah