Rizoto z vepřového masa - Recepty

Odhlášení
Košík
Přejít na obsah

Rizoto z vepřového masa

Recepty > Vepřové maso
                        5 porcí

Suroviny:



  Opláchnutou vepřovou plec nebo ořez nakrájíme na drobné kostičky. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na sádle do růžova. Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a za občasného promíchání krátce podusíme. Pak přidáme lečo mírně podlijeme vodou, a dusíme do poloměka. K poloměkkému masu přidáme propláchnutou rýži, zalijeme vodou a za stálého míchání zavaříme, přikryjeme poklicí a dusíme v mírně vyhřáté troubě do měkka. Podáváme posypané nastrouhaným sýrem.


Vhodné přílohy:
- kyselé okurky
- různé zeleninové saláty
Recepty

MIRPA s.r.o.
Velké Pavlovice



Dobrou chuť
Návrat na obsah