Segedínský guláš - Recepty

Odhlášení
Košík
Přejít na obsah

Segedínský guláš

Recepty > Vepřové maso
                        5 porcí

Suroviny:



   Opláchnuté maso nakrájíme na kousky. Oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli osmahneme do růžova na drobně nakrájené, rozškvařené slanině a polovině dávky sádla, přidáme mletou papriku, zpěníme ji a základ zalijeme trochou vody. Maso osmahneme na druhé polovině tuku, osolíme, okmínujeme a vyjmeme do připraveného základu. Popřípadě přídáme trochu vody nebo vývaru a dusíme téměř do měkka. Přídáme zelí, podusíme a zahustíme zásmažkou, kterou jsme si připravili. Povaříme a před koncem úpravy zjemníme guláš smetanou, dochutíme a krátce převaříme.


Vhodné přílohy:

- houskový knedlík
Recepty

MIRPA s.r.o.
Velké Pavlovice



Dobrou chuť
Návrat na obsah