Tatarský biftek - Recepty

Odhlášení
Košík
Přejít na obsah

Tatarský biftek

Recepty > Hovězí maso
                        5 porcí

Suroviny:

  • 800 g    hovězí svíčková nebo
                 hovězí maso zadní
  •  15 g     sůl
  •  5 ks     žloutek
  • 150 g     cibule
  • 2,5 g     mletá paprika sladká
  • 0,5 g     mletý pepř
  • 0,5 g     kmín
  •  50 g     hořčice
  • 100 g     kečup
  Očištěnou, odblaněnou svíčkovou naškrábeme, nebo jemně rozsekáme, osolíme a dobře promícháme. Z hmoty vytvarujeme biftek, do středu vytlačíme důlek a vložíme do něho žloutky oddělené od bílku. Hotový biftek obložíme kroužky cibule, které naplníme střídavě kořením, hořčicí, kečupem a jemně nakrájenou cibuli.

Vhodné přílohy:
- tousty
Recepty

MIRPA s.r.o.
Velké Pavlovice



Dobrou chuť
Návrat na obsah