Vývar B - Recepty

Odhlášení
Košík
Přejít na obsah

Vývar B

Recepty > Polévky
                        5 porcí

Suroviny:

  • 200 g     kosti bílé telecí a vepřové
  •     2 l     pitná voda
  •  15 g     sůl
  • 0,5 g     pepř celý
  •   25 g     cibule
  •  20 g     celer
  •  25 g     mrkev
  •  20 g     petržel
  Omyté, nadrobno rozsekané kosti vložíme do hrnce, zalijeme vodou a uvedeme do varu. Pak osolíme, omezíme příkon tepla a kosti zvolna vaříme nejmíň 3 hodiny. Do vývaru přidáme celý pepř, očištěnou cibuli a zeleninu nakrájenou na hrubší kusy a vaříme do měkka. Hotový vývar procedíme hustým cedníkem a používáme k přípravě polévek i pokrmů.
Recepty

MIRPA s.r.o.
Velké Pavlovice



Dobrou chuť
Návrat na obsah